فهرست مطالب
وکیل طلاق توافقی، از موضوعاتی است که مراجعین به محاکم خانواده جهت انجام طلاق، به شدت خواستار آن هستند . فشارهای روحی، درگیری های عاطفی، دخالت خانواده های زوجین و موضوعاتی از این قبیل منجر گردیده است که مسیر رسیدگی به دعاوی خانواده برای زوجین دشوار و گاهاً غیر قابل تحمل باشد . لذا در طلاق توافقی فوری ، سرعت عمل برای زوجین از اهمیّت بالایی برخوردار است .
وکیل طلاق توافقی تا حدودی این امکان را فراهم می آورد که پرسه طلاق در فرجه های زمانی کوتاهی انجام شود . طلاق توافقی در دادگاه های ایران بیش از یک ماه زمان نیاز دارد . چرا که بعد از انجام مشاوره های لازم و صدور گواهی مرکز مشاوره و گذشت حدود 45 روز می توان دادخواست طلاق را ثبت نمود .
از اینرو دفتر حقوقی وکیل نوری با همراهی وکیل طلاق توافقی مجرب و متخصص، همواره با سرعت عمل در انجام پرسه های لازم و پیگیری های مجدانه پرونده، در کمترین زمان ممکن نسبت به انجام امور وکالتی مربوط به طلاق، زوجین را تا کسب نتیجه مطلوب همراهی می نمایند. در صورت تمایل به کسب اطلاعات لازم می توانید از یکی از طرق مندرج در سایت وکیل نوری با ما تماس بگیرید. گروه وکلای نوری در زمینه های وکیل حقوقی ، وکیل خانواده و وکیل کیفری می تواند در کنار شما باشد.
طلاق توافقی فوری
طلاق توافقی در یک تعریف کلی به طلاقی اطلاق می شود که زوجین بنا به هر دلیلی تصمیم می گیرند با تفاهم و توافق در خصوص شرایط طلاق ، از یکدیگر جدا شوند . زوجین در طلاق توافقی ، در رابطه با مواردی مانند مهریه ، جهیزیه ، نفقه ، حضانت و ملاقات فرزندان مشترک می بایست توافق داشته باشند .
توافقات زوجین در خصوص نحوه انجام طلاق توافقی ، در صورتجلسه دادگاه ثبت می شود و ضمانت اجرای قانونی خواهد داشت . اجرای صیغه طلاق توافقی نیز مطابق توافقات زوجین صورت می گیرد .
بنابراین زوجین باید بدانند که آثار این نوع طلاق ( توافقی ) بر اساس توافق زوجین تعیین شده است. لذا در صورت اجرای صیغه طلاق و پشیمانی یکی از زوجین ، تغییر توافقات انجام شده ؛ اصولاً به سختی امکان پذیر خواهد بود .
مراحل طلاق با وکیل طلاق توافقی
مراحل طلاق با وکیل طلاق توافقی در ایران به شرح موارد ذیل است :
- ثبت نام زوجین در سامانه تصمیم و اخذ نوبت مشاوره
- مراجعه زوجین به مرکز مشاوره اعلامی در سامانه تصمیم
- شرکت در حداقل پنج جلسه واحد مشاوره خانواده
- اخذ گواهی عدم سازش از واحد مشاوره
- تنظیم توافقات زوجین در خصوص حضانت و حقوق مالی مانند مهریه ، نفقه ، اجرت المثل و جهیزیه
- ثبت دادخواست طلاق
- شرکت در جلسه دادگاه و امضاء صورتجلسه دادگاه ( توافقات باید در صورتجلسه قید شود . )
- صدور حکم طلاق
- اخذ گواهی عدم بارداری برای زوجه ای که کمتر از سن پنجاه سال است .
- مراجعه به دفاتر طلاق و اجرای و ثبت طلاق
مشاوره با بهترین وکیل طلاق توافقی
مشاوره با بهترین وکیل طلاق توافقی می تواند راه گشایی برای بسیاری از مسائل و مشکلات زوجینی باشد که در حال حاضر قصد جدایی از یکدیگر را دارند . امروزه با توجه به گستردگی وسایل ارتباط جمعی ، روش های متعددی برای کسب اطلاعات حقوقی از طریق مشاوره با وکیل طلاق توافقی وجود دارد .
روش هایی که با مراجعه به دفتر حقوقی وکیل نوری و ارتباط با وکیل طلاق توافقی متخصص، می توانید برای کسب اطلاعات حقوقی در خصوص نحوه انجام پروسه طلاق به دست آورید؛ عبارت است از :
- مشاوره حضوری با بهترین وکیل طلاق توافقی
- مشاوره تلفنی با وکیل طلاق توافقی
- مشاوره آنلاین با وکیل طلاق توافقی
- مشاوره رایگان با وکیل طلاق توافقی
البته به این نکته باید اشاره دارم که به لحاظ امکان رویت مدارک و همچنین مدت نسبتاً طولانی جلسه مشاوره ، ( 45 دقیقه ) پیشنهاد می شود حدالامکان از طریق حضور در دفتر حقوقی وکیل نوری، نسبت به اخذ مشاوره حقوقی اقدام نمایید. اما اگر به هر دلیلی مانند ، بُعِد مساحت و یا محدودیت های زمانی امکان حضور در دفتر وکیل برای شما میسر نمی باشد؛ می توان از سایر طروق مندرج در سایت از وکیل طلاق توافقی مشاوره های لازم را کسب نمایید .
هزینه وکیل طلاق توافقی
در خصوص هزینه وکیل طلاق توافقی می توان به هزینه دادرسی ( مانند هزینه مشاوره و دادخواست ) ، هزینه دفترخانه ثبت طلاق و هزینه وکیل اشاره داشت. هزینه ثبت دادخواست در سال 1403 با در نظر گرفتن هزینه دفتر خدمات قضایی ، مبلغی حدوداً 350 هزار تومان می شود . در خصوص هزینه مشاوره طلاق نیز در صورت تغییر خواسته از ، طلاق یک طرفه به طلاق از نوع توافقی، هر یک از زوجین باید مبلغی در حدوداً 150 هزار تومان بپردازند .
در مورد هزینه وکیل طلاق توافقی نیز مطابق آئین نامه حق الوکاله وکلای دادگستری ، ملاک در تعیین حق الوکاله وکیل طلاق توافقی، توافق موکل و وکیل است. از اینرو دفتر حقوقی وکیل نوری نیز هزینه وکیل طلاق به نحوه توافقی را برای مراجعین خود ، با عنایت به توافقات با موکلین و نحوه انجام امور وکالتی در نظر گرفته است .
طلاق توافقی با وکیل
طلاق توافقی با وکیل ، بدون شک می تواند از مشکلات حقوقی زوجین بعد از طلاق و جدایی ممانعت کند . همچنین تجربه و تسلط بالای وکیل متخصص طلاق در پرونده های خانواده ، قطعاً تاثیر غیر قابل انکاری در تسریع رونده پرونده خواهد داشت . انجام جریان طلاق به صورت توافقی با وکیل طلاق توافقی امتیاز دیگری نیز دارد که از جمله آن می توان به عدم طرح ادعاهای واهی زوجین نسبت به یکدیگر بعد از اجرای صیغه طلاق اشاره داشت.
در خصوص انجام طلاق با وکیل طلاق توافقی، باید گفته شود که همانطور که قبلاً اشاره کردیم؛ دادگاه خانواده ، رای طلاق به نحو توافقی را بر مبنای توافق فی ما بین زوجین، صادر می نماید . از این لحاظ باید آگاه باشیم که همراهی و یا مشورت با وکیل طلاق توافقی، در خصوص نحوه نگارش توافقات طلاق ، از ضروریاتی است که رعایت آن در کاهش درگیری هایی که ممکن است بعد از طلاق زوجین ایجاد شود؛ بسیار موثر واقع شود.
وکیل طلاق توافقی در تهران
وکیل طلاق توافقی در تهران و در برخی از استان هایی که از لحاظ وسعت و جمعیت شرایط مشابه تهران را دارند؛ قطعاً دارای یک ویژگی هستند و آن فعالیت وکالتی ، مستمر در پرونده های قضایی ، مربوط به مباحث خانواده است . این امر به این دلیل است که در شهر تهران ، به لحاظ وسعت جمعیت و اذهام پرونده های خانواده ، برخی دادگاه ها به طور تخصصی به دعاوی خانواده اختصاص داده شدند .
حجم پرونده های خانواده و به طور اخص دعاوی طلاق در تهران ، منجر گردیده است ؛ که وکیل طلاق توافقی در تهران بدون دغدغه مالی ، این امکان را داشته باشد که فعالیت تخصص خود را در موضوعات مربوط به مباحث خانواده متمرکز نماید .
لذا وکیل طلاق توافقی در تهران به دلیل داشتند ویژگی هایی مانند تخصص و تجربه بالا ، می تواند روند دادرسی را برای مراجعین به دادگاه تسهیل نماید .
مراجعین به دستگاه قضا بایستی بدانند که وکیل طلاق توافقی در تهران ، به دلیل انجام امور مربوط به طلاق و دفاع از پرونده های خانواده به طور مستمر ، از قدرت فن بیان بالا در دفاع از حقوق موکل ، برخوردار است. لذا پیشنهاد می شود حتما دادخواست طلاق و یا دفاع در پرونده ، از طریق مشورت با وکیل طلاق توافقی متخصص انجام شود .
طلاق توافقی در دوران عقد یا نامزدی
طلاق توافقی در دوران عقد یا نامزدی ، تفاوت چندانی با طلاق بعد از جشن ازدواج ندارد . البته باید به این نکته توجه داشت که در قانون مدنی ایران ، دوران عقد با دوران نامزدی متفاوت است. مطابق مقررات قانون مدنی ، دوران نامزدی به بازده زمانی ، خواستگاری تا اجرای صیغه عقد ( اعم از دائم یا موقت ) اطلاق می شود .
بنابراین طلاق توافقی در دوران نامزدی ، به دلیل فقدان اجرای صیغه نکاح منتفی است. امّا چنانچه صیغه ازدواج منعقد شده باشد و زوجین قبل از آغاز زندگی مشترک ، تصمیم به طلاق داشته باشند ؛ طلاق با توجه به آن که زوجه باکره می باشد یا خیر ، دارای آثار متفاوتی در مبحث مهریه خواهد بود .
در واقع وضعیت حقوقی مهریه ، در فرجه زمانی طلاق در دوران نامزدی یا عقد دو قسم دارد که عبارت از :
- طلاق در دوران عقد ( عرفاً نامزدی ) در صورت باکره بودن زوجه : نصف مهریه به زوجه تعلق می گیرد .
- طلاق در دوران عقد ( عرفاً نامزدی ) در صورت عدم باکره بودن زوجه : تمام مهریه به زوجه تعلق می گیرد .
مهریه در طلاق توافقی
مهریه در طلاق توافقی ، مانند سایر امور مالی ناشی از زوجیت ، با در نظر گرفتن رضایت و توافق زوجین در خصوص شرایط و نحوه پرداخت آن، مورد حکم قرار خواهد گرفت. در واقع قاضی دادگاه خانواده در نحوه و میزان پرداخت مهریه دخالت نمی نماید . زوجین یا در صورت حضور وکیل طلاق توافقی، بایستی در خصوص مهریه و نحوه و شیوه پرداخت آن ، قبل از تشکیل اولین جلسه دادگاه ، توافق نمایند ؛ در غیر این صورت امکان صدور حکم طلاق به نحوه توافقی برای قاضی دادگاه فراهم نمی گردد .
با توجّه به آن که پرداخت مهریه در طلاق به نحوه توافقی بر مبنای توافق زوجین است ؛ باید به این موضوع دقّت شود که امکان دارد به دلیل تغییرات و نوسان قیمت سکّه ، زوج و یا زوجه ، قصد تعدیل مهریه را داشته باشند . در این موارد به لحاظ آن که نحوه پرداخت مهریه در این نوع طلاق بر مبنای توافق صورت گرفته است ؛ امکان تعدیل مهریه معمولاً به سختی صورت خواهد گرفت .
بنابراین در خصوص تعیین تکلیف مهریه در طلاق به نحوه توافقی به این نکته مهم توجّه داشته باشید که هنگام تنظیم و نگارش توافقات در خصوص مهریه و نیز نفقه فرزندان ، حتماً حق تعدیل مهریه و نفقه فرزندان را در نظر گرفته باشید. تا چنانچه قیمت سکه در بازار معاملاتی دچار نوسانات قیمتی گردید ؛ پرداخت مهریه در طلاق توافقی برای زوج ایجاد خسارات مالی و به تبع مشکلات حقوقی را فراهم نیاورد .
پشیمانی از طلاق توافقی
پشیمانی از طلاق توافقی از سوی زوج و یا زوجه از اموری است که گاهاً در پرونده های طلاق صورت می گیرد . سوالی که در این موارد برای زوجین ایجاد می شود آن است که تعیین تکلیف توافقات ، در صورت پشیمانی از طلاق چه می شود ؟ در پاسخ باید گفت پشیمانی از طلاق ، قطعاً منجر به ابطال توافقات می شود .
پشیمانی از طلاق توافقی در هر مرحله ای از جریان دادرسی اعم از ثبت دادخواست تا قبل از اجرای صیغه طلاق می توان صورت گیرد. با توجّه به آن که توافقات زوجین ، با هدف انجام طلاق به نحوه توافقی صورت گرفته است ؛ به تبع با ایجاد پشیمانی از طلاق نیز از بین می روند . از اینرو در صورت عدم اجرای صیغه طلاق ، توافقات برای زوجین ، ایجاد تعهد نمی نمایند .
اما پشیمانی از طلاق بعد از اجرای صیغه طلاق ، با توجه به آنکه در این موارد طلاق ، از نوع خلع است و یا در صورتی که زوجه یائسه باشد ؛ تاثیری در طلاق ندارد و در نتیجه امکان رجوع برای زوجین میسّر نمی گردد .
دادخواست طلاق توافق
دادخواست طلاق توافقی ، اولیّن گام برای ارائه درخواست طلاق به قوه قضائیه است . مانند سایر موارد در این نوع طلاق نیز باید به متن دادخواست توجّه گردد ؛ البته نیازی ندارد که در متن دادخواست کلیه توافقات در خصوص طلاق قید شود. چرا که در پرسه طلاق و در مرحله مشاوره مجدداً این توافقات در صورتجلسه مشاوره باید قید شود .
در تنظیم برخی از قسمت های دادخواست طلاق مانند خواسته ، منضمات و شرح متن دادخواست ، بایستی مطالب به درستی قید شود . چرا که ایراد در هر یک از این قسمت ها حتی می تواند مانع رسیدگی قاضی دادگاه شود .
قبل از آنکه نمونه متن دادخواست طلاق توافقی ارائه گردد ؛ باید توجه داشته باشید که طلاق به شیوه توافقی در دو حالت قابل انجام است :
- طلاق توافقی با وکیل طلاق توافقی
- طلاق توافقی بدون وکیل طلاق توافقی
وکیل طلاق توافقی، خواسته ها و توافقات زوجین را با رعایت نکات حقوقی تنظیم و مکتوب می نماید. بعد از امضاء توافقات توسط زوجین ، در بایگانی وکیل این توافقات ثبت می شود .
وکیل از طریق سیستم قوه قضائیه ، اقدام به ثبت دادخواست طلاق می نماید . در وکالت نامه وکیل اختیاراتی مانند حق بذل و یا قبول بذل مهریه ، شرکت در جلسات مشاوره ، تعیین تکلیف حضانت و نفقه فرزندان و سایر حقوق زوجین می بایست قید شود .
در طلاق توافقی با وکیل ، در مواردی که مرد به زن وکالت در طلاق اعطا می نماید ؛ حضور وکیل در دادگاه برای رسیدگی به پرونده طلاق الزامی است. زوجه باید دقت نماید که در وکالت طلاقی که از سوی زوج به او اعطا می گردد ؛ برخی موارد بایستی حتماً در وکالتنامه قید شود . مواردی از قبیل :
- وکالت بلاعزل باشد .
- حق توکیل داشته باشد .
- حق قبول بذل مهریه از سوی زوج قید شده باشد .
- دارای حق اسقاط تجدیدنظر خواهی و فرجام خواهی باشد .
- حق اجرای صیغه طلاق حتما بایستی قید شود.
زوجه می بایست از طرف مرد ، با یک وکیل متخصص در طلاق، قرارداد وکالت تنظیم نماید . چرا که زن نمی تواند هم زمان اصالتاً از طرف خود و وکالتاً از طرف مرد در جلسه دادگاه شرکت کند . امّا در صورتی که هر یک از زوجین وکیل داشته باشند ؛ حضور آنان در هیچ یک از مراحل دادگاه الزامی نمی باشد .
با توجه به آن که گاهاً ملاحظه می شود که یکی از زوجین حاضر به شرکت در جلسات مشاوره نمی باشد . یا در برخی موارد دیده می شود که حضور زوجین در جلسه دادگاه منجر به تشدید اختلافات و عدول از توافقات شده است . از اینرو توصیه می شود که انجام پروسه طلاق ، توسط دو وکیل طلاق توافقی متخصص صورت گیرد .
دفتر حقوقی وکیل نوری با توجه به دلایلی که شرح گردید سعی می نماید ؛ وکالت پرونده های طلاق مراجعین خود را از طریق دو وکیل پایه یک دادگستری و متخصص به امور و قوانین خانواده به عهده گیرد. با قبول وکالت موکلین ، توافقات توسط وکلای زوجین به دادگاه اعلام می شود . بعد از انجام کلیه امور مربوط به پرونده ، النهایه حکم قطعی طلاق جهت اجرای صیغه طلاق در اختیار زوجین قرار داده می شود .
در مراحل طلاق توافقی بدون وکیل زوجین ابتدا در سامانه ثنا باید ثبت نام نمایند . بعد از آن بایستی در سامانه تصمیم ثبت نام نمایند . بعد از مراجعه به مرکز مشاوره ، حداقل پنج جلسه مشاوره برای زوجین تعیین می شود که بعد از پایان جلسات مشاوره گواهی عدم سازش صادر می شود .
با گذشت چهل و پنج روز از صدور گواهی ، زوجین به همراه مدارک به دفاتر خدمات قضایی مراجعه می نمایند و با تقدیم دادخواست نسبت به ثبت طلاق اقدام می نمایند .
نمونه متن دادخواست طلاق توافقی
ریاست محترم مجتمع قضایی خانواده دو استان تهران
با سلام و ادب
احتراماً محضر مقام عالی معروض می دارم :
اینجانب به موجب عقد نامه پیوست دادخواست به شماره …… تنطیمی در دفترخانه شماره …… تهران ، با خوانده محترم در تاریخ ……….. ازدواج نمودم و دارای ………. فرزند / فرزندان مشترک می باشیم. بنا به درگیری ها و اختلافات حاصله، دیگر تفاهمی با یکدیگر در خصوص مسائل زندگی مشترک نداریم . از اینرو با تصمیم و توافق یکدیگر ، از مقام محترم درخواست صدور حکم مبنی بر طلاق از نوع توافقی را داریم .
نمونه دادخواست طلاق توافقی
خواهان : مشخصات و آدرس خواهان
خوانده : مشخصات و آدرس خوانده
خواسته : صدور گواهی عدم امکان سازش ( طلاق توافقی )
منضمات و دلایل :
- کپی مصدق رونوشت عقدنامه
- کارت ملی و شناسنامه زوجین
- گواهی واحد مشاوره
ریاست محترم مجتمع قضایی دادگاه خانواده یک تهران
با سلام و عرض ادب
احتراماً به استحضار آن مقام محترم می رساند :
اینجانب و خوانده محترم مطابق سند نکاحیه شماره …… تنظیمی در دفترخانه شماره …… تهران زن و شوهر می باشیم و دارای ……. فرزند / فرزندان ….. سال هستیم. متاسفانه به دلیل حدوث اختلافات و درگیری های متعدد در این چند سال ، امکان ادامه زندگی مشترک برای هیچیک از ما میسّر نمی باشد. لذا با تقدیم دادخواست ، از محضر ریاست محترم درخواست صدور حکم طلاق ( توافقی ) را داریم.
نمونه دادخواست طلاق با وکالت در طلاق
خواهان : خانم – آقای ………….
خوانده : خانم – آقای ………….
وکیل : خانم / آقای …………….
خواسته : صدور حکم مبنی بر طلاق توافقی
دلایل و منضمات دادخواست :
- کپی مصدق سند نکاحیه ( در صورت عدم دسترسی به سند نکاحیه ، رونوشت دفترخانه ثبت ازدواج کفایت می نماید . )
- کپی مصدق مدارک شناسایی زوجین مانند کارت ملی و تمام صفحات شناسنامه
- کپی مصدق وکالتنامه رسمی ( وکالت در طلاق زوجه )
- وکالتنامه الکترونیکی وکیل پایه یک دادگستری
شرح متن دادخواست طلاق با وکالت مع الواسطه
احتراماً به وکالت از خواهان، محضر مقام محترم معروض می دارد :
موکله به موجب عقدنامه پیوست دادخواست با خوانده محترم ازدواج نموده است . زوج مطابق وکالتنامه رسمی شماره …… در تاریخ …… تنظیمی در دفترخانه اسناد رسمی شماره ……… به موکله حق طلاق ، با اختیار بذل مهریه و همچنین اجرای و ثبت صیغه طلاق اعطاء نموده است .
لذا با توجّه به اختیارات حاصله از موارد مندرج در وکالتنامه طلاق اعطایی از سوی زوج به موکله و نیز برابر مقررات مربوطه از مقام محترم ، درخواست صدور گواهی عدم امکان سازش ( طلاق به شیوه توافقی ) مورد استدعا می باشد .
سوالات متداول
طلاق توافقی بدون حضور زوجین امکان دارد ؟
بله در صورتی که هر یک از زوجین دارای وکیل توافقی باشند ؛ دیگر نیاز به حضور زوجین نیست .
شماره تلفن وکیل طلاق توافقی ؟
شماره وکیل طلاق توافقی 09122595286 دفتر حقوقی وکیل نوری
طلاق توافقی در محضر بدون دادگاه امکان دارد ؟
خیر ، مطابق مقررات اجرای صیغه طلاق ، صرفاً با حکم دادگاه خانواده امکان دارد .
طلاق از نوع توافقی چیست ؟
به طلاقی که آثار آن بر مبنای توافق طرفین و با حکم دادگاه صادر می شود ؛ طلاق به صورت توافقی گفته می شود .
آیا می توانیم بعد از طلاق ، توافقات انجام شده را تغییر دهیم ؟
در صورت توافق زوجین بله امکان تغییر وجود دارد ولی در صورت موافقت هر یک ، امکان تغییر توافقات از طریق دادگاه اصولاً امکان پذیر نخواهد بود .
بله در صورتی که هر یک از زوجین دارای وکیل توافقی باشند ؛ دیگر نیاز به حضور زوجین نیست .
شماره وکیل طلاق توافقی 09122595286 دفتر حقوقی وکیل نوری
خیر ، مطابق مقررات اجرای صیغه طلاق ، صرفاً با حکم دادگاه خانواده امکان دارد .
به طلاقی که آثار آن بر مبنای توافق طرفین و با حکم دادگاه صادر می شود ؛ طلاق به صورت توافقی گفته می شود .
در صورت توافق زوجین بله امکان تغییر وجود دارد ولی در صورت موافقت هر یک ، امکان تغییر توافقات از طریق دادگاه اصولاً امکان پذیر نخواهد بود .