وکیل کیفری
وکیل کیفری ، به وکلایی اطلاق می شود که در زمینه مقررات جزایی کشور، نه تنها دارای اطلاعات جامع و کاملی باشند ؛ بلکه در موضوعات مربوط به حقوق کیفری ، فعالیت های مستمر و تخصصی دارد .
وکیل کیفری در مسیر نسبتاً طولانی رسیدگی دادسرا و نیز دادگاه های کیفری، همواره از جدیّت و تلاش زیادی برخوردار است . چرا که آگاه است که نتیجه دعوی کیفری ، گاهاً چه تاثیر غیر قابل انکاری در حیثیت و آبرو فرد می تواند داشته باشد .
بهترین وکیل کیفری در تهران
بهترین وکیل کیفری در تهران ، نسبت به وکلای دارای پروانه وکالت ، در سایر استان ها و شهرستان ها ، از دایره فعالیت های گسترده تری برخوردار هستند .
در کشوری مانند ایران که به لحاظ اقتصادی در پایتخت آن تعداد قابل توجّه ای از افراد سکونت دارند ؛ طبیعتاً نیاز حقوقی افراد جهت مراجعه به محاکم کیفری برای تظلم خواهی ، نسبت به استانها و شهرستان هایی که جمعیت زیادی ندارد ؛ بیشتر خواهد بود .
این نیاز موجب گردیده است که در شهری مانند تهران به جای وجود یک دادگاه کیفری ، تعداد قابل توجّه ای از مجتمع های قضایی تشکیل شود که حوزه قضایی هر کدام بر اساس ، مکان وقوع جرم در هر یک از مناطق شهرداری، تعیین گردیده است .
بهترین وکیل کیفری در تهران این امکان را دارد که به لحاظ حجم بالای پرونده های کیفری مطروحه ، بتواند به طور تخصصی نسبت به موضوعات کیفری ، فعالیت مستمر و تخصص داشته باشد .
بنابراین افراد ساکن در شهر تهران باید به این نکته توجه داشته باشند که وکیل کیفری علاوه بر داشتن تحصیلات در زمینه ی رشته های مرتبط با حقوق کیفری مانند حقوق جزا و جرم شناسی ، باید تمرکز بالایی از دامنه فعالیت خویش را در راستای قبول وکالت ، در پرونده های کیفری گذاشته باشد .
وکیل کیفری متخصص و با تجربه
وکیل کیفری متخصص و با تجربه همواره با بررسی همه جانبه ابعاد پرونده کیفری و مطابقت فعل مجرمانه با تعریف قانونی جرم ، موکل را از هر گونه اقدام متقابل طرف دعوا ، برای طرح دعوی اعاده حیثیت و یا شکایت تحت عنوان افترا مصون نگه می دارد .
در مراجع کیفری در بررسی شرایط وقوع جرم به تعریف اختصاصی قانون از جرم ، توجّه می گردد . بنابراین افرادی که به هر دلیل با طرح شکایت قصد دارند علیه شخصی که به مال ، حیثیت ، نفس و جان آنان صدمه وارد نموده؛ اقدام قضایی نمایند ؛ باید ابتدا با مراجعه به وکیل کیفری نسبت به عنوان مجرمانه فعل ارتکابی آگاه شوند .
از اینرو دفتر حقوقی وکلای نوری در راستای آگاهی و کمک به موکلین خود از طریق ارائه مشاوره های حقوقی و قبول وکالت توسط وکلای کیفری متخصص ، مجرب و آگاه به رویه قضایی محاکم کیفری ، سعی دارد ؛ موکلین و مراجعین به دفتر را برای حل مشکل حقوقی و کسب بهترین نتیجه همراهی نماید .
ضرورت مراجعه به وکیل کیفری
ضرورت مراجعه به وکیل کیفری از آن جهت قابل توجّه است که در پرونده های کیفری علاوه بر خسارات مادی ، امنیت و حیثیت افراد نیز دچار صدمه شود . لذا بسیار حائزه اهمیّت است که شخص بتواند در دادگاه های کیفری علاوه بر رسیدگی به تظلم خواهی ، خسارات مالی خود را نیز مطالبه نماید .
دادگاه های کیفری صرفاً در خصوص برخی از جرایم ، نسبت به مال موضوع جرم ، رسیدگی و حکم صادر می کنند . در سایر موارد ، دادگاه های کیفری تنها زمانی نسبت به خسارات ناشی از جرم ، حکم صادر می نماید ؛ که این موضوع با رعایت قوانین و مقررّات حقوقی ، از دادگاه مطالبه شود .
بنابراین بهترین وکیل کیفری ؛ با ارائه مشاوره های مناسب می تواند علاوه بر موفقیّت شاکی در کسب نتیجه مطلوب ، او را در جهت دریافت خسارات ناشی از جرم نیز هدایت نماید .
همچنین وکیل کیفری به طور قطع آگاه است ؛ که در پرونده های قضایی با موضوعات کیفری ، برای مجازات متهم ، صرف اثبات ارتکاب جرم از سوی مجرم ، کافی نمی باشد . مواردی تحت عنوان موانع مسئولیت کیفری ، در قانون مجازات اسلامی وجود دارد ؛ که تحقق هر یک مانع از مجازات متهم می شود .
بنابراین ضرورت کسب نتیجه مطلوب در طرح دعاوی کیفری ، ایجاب می نماید ؛ که در مراجعه به محاکم کیفری، از همراهی بهترین وکیل کیفری خانم و یا وکیل کیفری آقا استفاده شود .
از سوی دیگر نحوه استفاده از دلایلی مانند ، اقرار ضمنی یا صریح متهم ، سند ، شهادت و یا گزارش کارشناس ، تاثیر غیر قابل انکاری در اثبات جرم دارند ؛ البته دلیل دیگری تحت عنوان « علم قاضی » وجود دارد ؛ که تاثیر قابل توجّه ای در اثبات وقوع جرم دارد .
قطعاً آگاهی از نحوه کسب دلایل اثبات وقوع جرم بالاخص مواردی که موجب حصول علم قاضی می شود ؛ جز با فعالیت مستمر در پرونده های کیفری حاصل نمی شود . از اینرو ضرورت دارد که افراد با مراجعه به وکیل کیفری ، استفاده درست و مناسب تری را از ادله های قانونی داشته باشند .
مشاوره با بهترین وکیل کیفری
مشاوره با بهترین وکیل کیفری شیوه های متعددی را دارد . بهترین شیوه مشاوره با وکیل کیفری حضور در دفتر حقوقی وکیل مربوطه است . چرا که علاوه بر ارائه و رویت مدارک مرتبط با موضوع پرونده ، امکان مکالمه بهتر و کاملتری بین وکیل کیفری و شخص فراهم خواهد گردید .
از شیوه های نامناسب در مشاوره با بهترین وکیل کیفری می توان به ارسال مدارک و مشاوره در فضای مجازی ، مانند وات ساب و تلگرام و غیره اشاره داشت. چرا که بررسی مدارک به دلیل کوچک بودن کلمات و نیز مشقت در نگارش (نسبت به بیان) موجب می گردد ؛ مشاوره با وکیل کیفری در فرجه زمانی کوتاهی صورت گیرد .
همچنین ارائه مشاوره از طریق فضای مجازی ، به وسیله بهترین وکلای کیفری ، به جهت قبول حجم بالای پرونده های کیفری معمولاً غیر ممکن است .
روش مشاوره های حقوقی با وکیل کیفری به ترتیب عبارتند :
مشاوره آنلاین با وکیل کیفری
مشاوره آنلاین با وکیل کیفری می تواند یکی از چند طرق کسب آگاهی از نحوه طرح شکایت باشد . به دلیل حساسیت موضوعات حقوقی و تاثیراتی که طرح شکایت برای شاکی می تواند داشته باشد ؛ توصیه می شود ؛ افراد در برای طرح دعاوی کیفری ، حتما به دفتر وکیل مراجعه حضوری داشته باشید .
امّا بنا به هر دلیلی اگر قصد شکایت دارید ولی امکان حضور در دفتر وکیل را ندارید ؛ می توانید از طریق مشاوره آنلاین با وکیل کیفری نسبت به نکات حقوقی پرونده خود آگاه گردید .
تعریف جرم در قانون مجازات اسلامی
در طرح دعاوی کیفری ابتدا باید به این نکته توجه گردد ؛ آیا موضوعی که اتفاق افتاده است ؛ به لحاظ قانونی مشمول تعریف قانون گذار از جرم می شود ؟ در پاسخ باید گفت در قانون مجازات اسلامی دو تعریف از جرم ارایه شده است .
یک تعریف مربوط به توصیف اختصاصی هر یک از جرایم می شود و دیگری مربوط به تعریف کلی قانون گذار از جرم بدون توجه به نوع آن می باشد .
اگر بخواهیم یک تعریف کلی از جرم بدون توجه به نوع آن ارائه دهیم ؛ باید به ماده دو قانون مجازات اسلامی (مصوب سال 1392) استناد کنیم ؛ که به تعریف کلی از جرم پرداخته است .
بر اساس ماده قانونی فوق الذکر و به بیان ساده ، جرم عبارت از ، انجام و یا خودداری از انجام کاری که از سوی قانون گذار برای آن مجازات تعیین شده باشد .
اما در تعریف اختصاصی از جرم می توان گفت ؛ هر جرمی از سه رکن از جمله رکن مادی ، رکن معنوی و رکن قانونی تشکیل شده است . به موادی از قانون مجازات مانند ، ماده 674 (خیانت در امانت) و یا ماده 265 (جرم سرقت) که به تعریف جرم خاص پرداخته است ؛ رکن قانونی جرم گفته می شود .
مهم ترین جرایم در قانون مجازات ایران
جرم خیانت در امانت در مواردی است که شخصی که اموال (منقول و غیر منقول) و یا نوشته هایی مانند سفته ، چک و نظایر آن ، تحت عناوین از قبیل ، امانت ، رهن ، وکالت و یا هر کار دیگری (با اجرت یا بی اجرت ) به دیگری سپرده باشد و مقرر نماید؛ مال برای مصرف معین استفاده و یا بعد از مطالبه ، مسترد شود .
ولی شخص امین ، مال را استعمال ، تصاحب ، تلف و یا مفقود نماید . در این صورت امین مرتکب جرم خیانت در امانت شده است .
نکته قابل توجه آن که رفتار مرتکب بایستی مطابق تعریف جرم خیانت در امانت ، چارچوب یکی از چهار فعل مذکور باشد ؛ در این صورت می توان گفت جرم خیانت در امانت محقق گردیده است .
جرم کلاهبرداری از جرائمی است که پایه و اساس آن بر مبنای فریب نهاده شده است . در واقع در جرم کلاهبرداری فرد با توسل به وسیله متقلبانه ، طرف مقابل خود را فریب می دهد و مال او را می برد . حصول سه مرحله برای تحقق جرم کلاهبرداری ضروری است ؛ که به ترتیب عبارتند از :
دو قسم کلاهبرداری در قوانین کیفری ایران وجود دارد :
در کلاهبرداری ساده ، مجرم شخص عادی است ؛ مرتکب از طریق حیله و تقلب ، مردم را از طریق داشتن اختیارات و یا امور واهی ، ترساندن از امور غیر واقع و یا عنوان مجعول یا وسایل تقلبی مانند وجوه ، اسناد حوالجات و امثال آن ، فریب می دهد و از این راه مال دیگری را می برد .
کلاهبرداری مشدد در رابطه با مرتکب جرم و همچنین وسیله ارتکاب جرم ، تفاوت هایی با کلاهبرداری ساده دارد. کلاهبرداری مشدد در ماده …. ( قانون مجازات اسلامی ) تعریف شده است . بر اساس تعریف قانون گذار از جرم کلاهبرداری مشدد ، باید یکی از سه حالت ذیل محقق گردد :
در صورت تحقق یکی از سه حالت مذکور مرتکب به مجازات کلاهبرداری مشدد محکوم می شود .
تعریف سرقت ، مطابق با قانون مجازات ایران به معنی ربودن مال متعلق به دیگری به صورت پنهانی است . بنا به تعریف فوق ، گرفتن مال بدون رضایت مالک و یا متصرف و همچنین انجام سرقت به طور مخفیانه (یا متقلبانه) در تحقق جرم سرقت ، نقش موثری دارد .
انواع سرقت به دو دسته کلی تقسیم می شود :
تعریف جرم ترک انفاق در قانون مجازات اسلامی ایران
عدم پرداخت نفقه زن و فرزند از سوی مرد ، بر مبنای ماده 53 قانون حمایت از خانواده جرم انگاری شده است. در قانون حمایت خانواده وجود شرایطی ، جهت تحقق جرمِ ترک انفاق ضروری است ؛ جرم ترک انفاق نسبت به زن با جرم ترک انفاق نسبت به فرزند ، دارای افتراق و اشتراکاتی است ؛ که اختصاراً به آن اشاره می گردد :
دسته بندی جرایم (بزه) از منظر قانون مجازات اسلامی
در قواعد مربوط به حقوق کیفری ، تقسیم بندی های متعددی برای جرایم در نظر گرفته شده است . ولی می توان جرایم را به طور کلی به سه دسته ، تقسیم نمود ؛ که عبارت از :
نحوه طرح شکایت علیه مرتکب جرم
بعد از بررسی و تطبیق فعل واقع شده با تعریف جرم در قوانین جزایی و تنظیم شکایت توسط وکیل ، اشخاص باید به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایند و نسبت به ثبت شکایت اقدام نمایند . با توجه به محل وقوع جرم و عنوان مجرمانه ، پرونده به یکی از کلانتری های مربوطه ارجاع می شود .
بعد از انجام تحقیقات توسط مامورین کلانتری ، در صورت تکمیل تحقیقات ، پرونده به دادسرا محل وقوع جرم ارسال می شود . بعد از تعیین شعبه ، مقام قضایی جهت اخذ توضیحات از شاکی ، جلسه رسیدگی تشکیل می دهد .
چنانچه توضیحات شاکی و دلایل موجود ، موجب اقناع وجدان مقام قضایی شود ؛ از متهم دعوت می شود جهت دفاع از خود در شعبه حاضر شود .
بازپرس پرونده با توجه به آن که فعل واقع شده جهت تحقق جرم کفایت نماید یا بالعکس و نیز در صورتی که امکان اعمال مجازات فراهم باشد یا خیر ، اقدام به صدور قرار متناسب خواهد نمود .
در اینصورت پرونده با قرار جلب به دادرسی و در صورت صدور منع تعقیب با اعتراض شاکی ، به دادگاه صالح جهت تعیین مجازات و یا نقض قرار دادسرا ارسال می گردد .
دادگاه صالح کیفری برای بررسی و رسیدگی به جرایم اشخاص
چندین فاکتور تعیین کننده دادگاه صالح کیفری هستند . می توان بر اساس قواعد کلی حقوقی ، محل وقوع جرم را تعیین کننده صلاحیت محلی دادگاه کیفری عنوان نمود .
اما از لحاظ رسیدگی به ماهیت موضوع ، صلاحیت برخی محاکم کیفری ناشی از وضعیت مرتکب و نیز نوع فعل مجرمانه تعیین می گردد . بنا به آنچه عنوان گردید؛ انواع محاکم کیفری عبارتند از :
09122595286 دفتر حقوقی وکیل نوری برای ارائه مشاوره حقوقی به موکلین است .
مجموعه حقوقی وکیل نوری می تواند با کمک وکلای مجرب و با تجربه در زمینه های کیفری از قبیل کلاهبرداری ، خیانت در امانت ، چک بلامحل ، سرقت ، رابطه نامشروع ، ترک انفاق ، ضرب و جرح ، جعل ، استفاده از سند مجعول ، معامله به قصد فرار از دین و …. می تواند شما را همراهی نماید .
دفتر حقوقی وکیل نوری با همکاری جمعی از وکلای مجرب کیفری می تواند مراجعین خود را در خصوص اخذ مشاوره و یا قبول وکالت در زمینه های کیفری همراهی نماید .
گروه وکلای نوری، مجموعه ای از وکلای مجرب و مسلط به قوانین روز و نیز آگاه به رویه های قضایی حاکم به محاکم دادگستری، با بیش از 15 سال تجربه وکالت در زمینه های مختلف حقوقی از جمله، دعاوی کیفری، حقوقی و خانواده تاسیس شده است.