وکیل حقوقی

وکیل حقوقی

وکیل حقوقی در تهران و یا سایر استان ها حتی با وجود چندین سال سابقه وکالت ، نسبت به این امر آگاه است که به لحاظ کثرت قوانین در زمینه موضوعات حقوقی ، نه تنها هیچگاه بی نیاز از مطالعه و تعامل با سایر وکلای حقوقی نیست . بلکه می بایست در یک یا چند موضوع حقوقی ، به طور حرفه ای فعالیت وکالتی داشته باشد .

قطعاً تعدّد موضوع موجب کثرت مقررات می گردد . از اینرو تسلط به تمام قوانین حقوقی امری غیر ممکن و یا حداقل با دشواری زیادی همراه است . همین امر سبب می گردد تا وکیل دادگستری در یکی از گرایش های مرتبط با حقوق خصوصی ، فعالیت مستمر و تخصصی داشته باشد .

بهترین وکیل حقوقی در تهران

 بهترین وکیل حقوقی در تهران به دلیل تمرکز فعالیت در استان تهران تسلط کاملی به رویه قضایی محاکم حقوقی در تهران دارد . علاوه بر قانون و عرف ، رویه قضایی نیز یکی از منابع حقوقی است که قضات می توانند با استناد به آن ، حکم مربوط به پرونده های مرجوع الیه به شعبات دادگاه را صادر نمایند .

در تهران به لحاظ کثرت جمعیّت ، تعداد قابل توجّه ای از مجتمع های قضایی وجود دارد که به دعاوی حقوقی افراد رسیدگی مینمایند . این در حالی است که در بسیاری از استان ها نهایتاً یک دادگاه حقوقی با تعداد محدودی از شعبات به دعاوی افراد رسیدگی می نماید.

بنابراین آگاهی به رویه قضایی در تهران به دلیل کثرت رویه های متفاوت محاکم از اهمیت بیشتری برخوردار است. از اینرو بهترین وکیل حقوقی در تهران ، به دلیل فعالیت مستمر در محاکم قضایی مستقر در استان تهران ، تسلط و تجربه بالایی نسبت به استدلال و استنباط قضات و رویه قضایی این محاکم دارد .

دعاوی حقوقی عبارتند از مواردی که در ذیل این بخش از مقاله به آن اشاره می نماییم . افرادی که قصد دارند یکی از موضوعات ذیل را در دادگاه حقوقی مطرح نمایند ولی به جهت عدم تسلط به قوانین حقوقی ، نگران کسب نتیجه دعوا هستند ؛ می بایست به یک وکیل متخصص حقوقی را در کنار خود داشته باشند .

انواع دعاوی حقوقی

  • دعوی مطالبه وجه چک
  • دعوی حساب دوره وکالت
  • دعوی مطالبه اجور معوقه
  • دعوی تعدید و افزایش اجاره بها
  • دعوی استرداد وجه
  • دعوی مطالبه ضرر و زیان ناشی از ارتکاب جرم
  • دعوی ابطال سند عادی مانند قولنامه

سایر دعاوی حقوقی

  • دعوی ابطال عملیات اجرایی
  • دعوی الزام به ایفای تعهدات مالی
  • دعوی صلح و سازش در امور مالی
  • دعوی ابطال تقسیم نامه
  • دعوی الزام به تنظیم سند رسمی صلح
  • دعوی اعلام و تایید بطلان معامله
  • دعوی تایید اقاله
  • دعوی مطالبه خسارت
  • دعوی استرداد لاشه چک

وکیل دعاوی حقوقی

وکیل دعاوی حقوقی به طور تخصصی ، در دعاوی حقوقی فعالیّت دارد ؛ از اینرو تجربه لازم را در پرونده های حقوقی کسب می نماید ؛ در دعاوی حقوقی ، اعمال برخی از حقوق در جلسات رسیدگی دارای محدودیت های زمانی است .

آگاهی به هر یک از قواعد حقوقی اعم از قوانین موجد حق و یا آیین رسیدگی محاکم به دعوا ، قطعاً نقش غیر قابل انکاری ، در سرنوشت و احقاق حقوق تضییع شده افراد خواهد داشت .

بنابراین چه بسا شخصی در دعوا محق می باشد امّا به دلیل عدم آگاهی به برخی موارد از قبیل ، مهلت ایراد به سند ارائه شده از سوی طرف دعوا ، موفق به دفاع از خود در دادگاه وکسب نتیجه مناسب نشود .

وکیل دعاوی حقوقی در نحوه و چگونگی اعمال حقوق قانونی افراد در جلسات دادگاه ، نقش بسزایی دارد . چرا که هم به حقوق موجد موکل خود و هم به محدوده زمانی اعمال حقوق ایشان آگاه است .    

لزوم و ضرورت مراجعه به وکیل حقوقی

در نتیجه تنوع بسیار بالای ، موضوعات حقوق خصوصی ، شاخه های مختلفی از حقوق خصوصی تشکیل شده است که علاوه بر قوانین خاص ، دارای محاکم ویژه نیز هستند .

برخی از شاخه های حقوق خصوصی که می توان به آن اشاره نمود ؛ مثل حقوق مربوط به اموال ، حقوق مربوط به اشخاص ، حقوق مربوط به شرکت های خصوصی و غیره .

بنابراین کاملاً واضح است که تسلط به مقررات حقوقی در این زمینه ، بدون داشتن تجربه عملی لازم و مطالعه کافی ، امکان پذیر نخواهد بود .

همچنین از ابتدای طرح دعوی حقوقی باید توجّه گردد که علاوه بر حضور در دادگاه و دفاع از پرونده ، موارد دیگری وجود دارد که رعایت آن ها قبل از تشکیل جلسه رسیدگی ، سبب می گردد که قاضی بتواند وارد مرحله حل و فصل اختلاف و صدور حکم محکومیت برای مقصر شود .

در واقع آگاهی نسبت به شیوه تنظیم مندرجات دادخواست از قبیل ، انتخاب موضوع (خواسته) ، تعیین خوانده (طرف دعوا) و نحوه استفاده از دلایل ، در تعیین تکلیف پرونده هایی که به محاکم حقوقی ارجاع می شوند ؛ بسیار حایز اهمیّت است . از اینرو مشخص است که صرف استحقاق فرد موجب پیروزی او در دعوا نخواهد گردید .

در خصوص روابط حقوقی افراد ، اعم از عاطفی ( مانند ازدواج) و یا مالی ، بخشی از قوانین حقوقی ، از سوی قانونگذار به نحوه آمره و غیر قابل تغییر ، وضع نگردیده است . در واقع سطح قابل توجّه ای از روابط حقوقی افراد جامعه ؛ می تواند مبتنی  بر توافق و در قالب قرارداد ظاهر شود .

 بنابراین قبل از شکل گیری روابط حقوقی ، می توان با مراجعه به وکیل حقوقی ، نتایج مطلوبی را هنگام مراجعه به دادگاه در جهت حل اختلافات به دست آورد .

مشاوره با وکیل حقوقی

مشاوره با وکیل حقوقی به شیوه های متنوعی در شهر تهران و سایر استان ها می تواند صورت گیرد . از سوی دیگر گاهاً برخی اشخاص تمایل دارند که در مراجعات به دفاتر حقوقی، موضوعات خود را با وکیل حقوقی خانم مطرح نمایند .

 در مقابل با توجه به حساسیت های مربوط به افراد دخیل در پرونده ، هستند افرادی که تصمیم به مشاوره با وکیل حقوقی آقا دارند . از اینرو دفتر حقوقی وکلای نوری همواره سعی دارد با همکاری وکلای متخصص ، از بهترین شیوه در جهت ارائه خدمات حقوقی به مراجعین ، استفاده نماید .

از شیوه های مشاوره با وکیل حقوقی می توان به روش های ذیل اشاره داشت :

  • مشاوره حضوری با وکیل حقوقی
  • مشاوره تلفنی با بهترین وکیل حقوقی در تهران
  • مشاوره رایگان با وکیل حقوقی

وکیل حقوقی آنلاین

وکیل حقوقی آنلاین در خصوص افرادی که هیچگاه بدون کسب اطلاعات لازم تصمیم به انجام کاری نمی گیرند ؛ همیشه پیشنهاد می شود . مشاوره با وکیل حقوقی آنلاین برای سنجیده عمل کردن در دعوا اهمیت بالایی دارد .

بنابراین قبل از انجام معامله ، با حضور در دفتر وکیل و یا از طریق آنلاین با وکیل حقوقی مشورت نمایید .

مشاوره حقوقی آنلاین بهتر است فقط در مواردی صورت گیرد که فرد به لحاظ بعد مساحت و یا عدم امکان حرکت ، قادر به حضور در دفتر وکیل نمی باشد . چرا که معمولاً در ملاقات های حضوری ، مکالمات بهتری رد و بدل می شود و مراجعه کننده آگاهی بیشتری نسبت به زوایای دعوی ، کسب مینماید .

وکیل حقوقی خوب در تهران

وکیل حقوقی خوب در تهران نسبت به وکلای سایر استان ها این تفاوت را دارد که دامنه و وسعت فعالیتی متنوع تری نسبت به سایر وکلای فعال در سایر استان ها دارد. فارغ از تخصص و تجربه که باید از ویژگی های هر وکیلی باشد ؛ آگاهی به شیوه عملکرد دادگاه ها نیز بسیار دارای اهمیّت است.

در بسیاری از کشورها از جمله کشور ایران ، مقرّرات به طور کلی وضع شده است و گاهاً نیز برخی مقررات مجمل بود و یا حتی امکان دارد که در قانون نسبت به موضوعی سکوت شده باشد .

در این موارد از طریق منابع فقهی و یا مقررات مشابه و به وسیله استدلال و استنباط ، قضات سعی می نمایند نسبت به صدور حکم اقدام کنند . این امر منجر به ایجاد رویه قضایی در دادگاه می شود.

در شهر تهران رویه قضایی به دلیل تعدد محاکم بسیار متنوع است . وکیل حقوقی خوب در تهران به لحاظ تمرکز فعالیّت در شهر تهران به رویه محاکم تهران ، آگاهی کامل دارد . از این جهت همراهی وکیل خوب درتهران برای کسب نتیجه مناسب بسیار ضرورت دارد . 

وکیل حقوقی خانم

وکیل حقوقی خانم علاوه بر دارا بودن ویژگی های از جمله تخصص ، تجربه و تسلط به مقررات ، می تواند به افرادی که به لحاظ برخی محدودیت ها تمایل دارند ؛ مشکلات حقوقی خود را با وکلای حقوقی خانم مطرح نماید ؛ کمک نماید .

دفتر حقوقی وکیل نوری با استفاده از وکلای حقوقی خانم ، همواره بر آن بوده است که بتواند در راستای کمک به مراجعین که تمایل دارد دعوا از طریق وکیل حقوقی خانم طرح شود ؛ کمک قابل توجّه ای را در جهت کسب نتیجه مطلوب نماید .

وکیل متخصص حقوقی

وکیل متخصص حقوقی نسبت به قوانین موضوعه از قبیل قانون مدنی ، قانون تجارت ، قانون روابط مستاجر و موجر ، قانون آئین دادرسی در امور مدنی و نظریات مشورتی  و آرای وحدت رویه حقوقی تسلط کافی دارد . همچنین قدرت استنباط بالای وکیل متخصص حقوقی در دفاع از حقوق موکل کمک زیادی میکند .

پیچیدگی موضوعات حقوق خصوصی و نیز هزینه های بالای برخی از دعاوی حقوقی موجب می گردد که بسیاری از افراد هنگام طرح دعوی حقوقی بی فکر عمل نکنند  و قبل از هر اقدامی ، جوانب دعوا را از طریق مشاوره با وکیل متخصص حقوقی به درستی بسنجند .

عدم کسب پیروزی در دعاوی حقوقی فقط منجر به شکست فرد در دعوا نمی شود . فارغ از هزینه ی بالایی که فرد صرف طرح دعوی می نماید باید توجه داشته باشد که در صورت مطالبه طرف دعوا ، هزینه هایی که مشارالیه، در راستای دفاع از خود نموده است ؛ را نیز باید بپردازد .

بنابراین جهت بررسی جوانب مالی، قبل از آغاز طرح دعوا ، باید تمام دلایل و نیز موضوع مورد درخواست از دادگاه از سوی وکیل متخصص به طور کامل بررسی شود ؛ تا فرد متحمل هزینه های گزاف نگردد .   

تفاوت دعاوی حقوقی با دعاوی کیفری

در مقررات مربوطه ، تفاوت های زیادی بین دعاوی حقوقی با کیفری وجود دارد . برخی از مهمترین تفاوت ها مربوط به نحوه و مراحل رسیدگی به دعوا ، تعداد وکلای حاضر در جلسه ، ضمانت اجرا های تعیینی از سوی قانون گذار و یا  الزام شخص به داشتن وکیل می شود.

در این بخش از مقاله به برخی از تفاوت های مهم، بین دعاوی حقوقی وکیفری اشاره می گردد؛ تفاوت هایی که عبارتند از :

  1. مراحل رسیدگی به دعوی : از طرق عادی رسیدگی به دعاوی حقوقی، می توان به مرحله رسیدگی بدوی و مرحله رسیدگی تجدیدنظر اشاره داشت . این در حال بوده که در دعاوی کیفری رسیدگی دادگاه منوط به صدور قرار جلب دادرسی از سوی دادسرا و یا نقص منع تعقیب و صدور قرار جلب به دادرسی از سوی دادگاه است .
  2. ضمانت اجرا تخلف از مقررات حقوقی : تخلف از مقررات حقوقی موجب مسئولیت مالی اشخاص می شود . البته چنانچه شخص متعهد به انجام کاری باشد ؛ ابتدا حکم بر الزام ایفاء تعهد صادر می شود . در صورت عدم امکان ایفاء تعهد به هر دلیلی، متعهد ملزم به جبران خسارت طرف دعوی است . امّا در دعاوی کیفری تخلف از مقررات کیفری موجب اعمال مجازات از جمله حبس ، شلاق و پرداخت وجه (جزای نقدی) می شود.
  3. حداکثر تعداد وکیل در دعوای حقوقی : مطابق با ماده 31 قانون آئین دادرسی مدنی در دعاوی حقوقی ، به طور همزمان حداکثر دو وکیل می توانند در پرونده اعلام وکالت نمایند . این در حالی است که در پرونده های کیفری با توجه به مرحله رسیدگی و برابر مواد 346 و 385 قانون آیین دادرسی در امور کیفری ، امکان حضور همزمان وکلا در پرونده های کیفری متفاوت است بدین شرح که امکان حضور حداکثر یک وکیل در دادسرا و نیز حضور دو وکیل در پرونده های در حال رسیدگی در محاکم کیفری دو و همچنین حضور سه وکیل در محاکم کیفری یک ، امکان پذیر است .
  4. الزام به داشتن وکیل حقوقی : طرفین در دعاوی حقوقی ، هیچ الزامی به معرفی وکیل ندارند . در مقابل در دعاوی کیفری که قانون گذار برای مرتکب مجازات هایی از قبیل ، سلب حیات یا حبس ابد و یا قطع اعضای بدن یا مجازات حبس از ده سال و بیشتر از آن ، تعیین شده باشد ؛ حضور وکیل متهم ، اعم از وکیل انتخابی و یا تسخیری الزامی است . اهمیت حضور وکیل در این موارد به حدی دارای اهمیّت است که در صورت عدم معرفی وکیل از سوی متهم ، دادگاه تکلیف دارد؛ نسبت به تعیین برای متهم ، راساً اقدام کند.

دادگاه صالح در دعاوی حقوقی

دادگاه صالح در دعاوی حقوقی در قانون آیین دادرسی مدنی تعیین شده است . اصولاً دعوای حقوقی به دادگاهی ارجاع می شود که خوانده در حوزه قضایی آن دادگاه دارای اقامتگاه است .

البته در برخی از قوانین ، استثناء هایی در این خصوص وجود دارد ؛ که به اقامه کننده دعوا این اجازه را می دهد که ، دعوا را در دادگاه محل اقامت خوانده، مطرح ننماید .

به عنوان نمونه در دعاوی که موضوع اختلاف مربوط به املاک است ؛ دادگاهی به اختلاف رسیدگی می کند که مال در حوزه قضایی آن باشد . حتی در مواردی دادگاه صالح  به رسیدگی دادگاهی است که خواهان در حوزه قضایی آن اقامت دارد ؛ مانند دعاوی مربوط به تغییر نام و یا دعاوی که زوجه علیه زوج مطرح می نماید .

سوالات متداول

وکیلی که زمینه تحصیلی او در رشته حقوق خصوصی است  و در زمینه موضوعات حقوق خصوصی فعالیّت مستمر دارد .

وکیل متخصص به وکیلی گفته می شود که در استنباط و استدلال از مواد قانونی ، تبحر و تسلط بالایی دارد .همچنین نسبت به چگونگی اقامه دعوا و پیجیدگی های موضوعات حقوقی آگاهی بالایی دارد . 

شماره موبایل وکیل متخصص در تهران می توان به شماره 09122595286 اشاره داشت.